Vi skrev tidligere om at eieren av NYSE lanserer et nytt selskap kalt Bakkt. Samme selskap har også gått sammen med Starbucks om å lage en betalingsløsning for krypto. Det store “buzzordet” innefor krypto i dette bear-markedet har vært adopsjon. Dette kan være selve svaret og katalysatoren for nettopp adopsjon. Historisk sett har Starbucks vært veldig frempå på betalingsløsninger og dette er derfor et veldig riktig steg.

På Twitter så har det til tross for denne store nyheten vært mange negative meninger rundt dette. Dette fordi en betalingsløsning, rent teknisk ikke vil bruke krypto men veksle disse til valutaen som brukes. Alt dette vil skje automatisk, så det vil nok ikke være noe vi som kunder uansett merker.

Ser man på alle nyheter som har kommet de siste 12 månedene, så er nyheten om om dette kombinert med Bakkt sine planer om å legge til rette for investeringsfond og pensjonsfond de beste nyhetene så langt i år. Til tross for dette så ser ikke Bitcoin-prisen til å innvirkes av disse nyhetene. Bitcoin sin pris svinger mellom 6980 dollar og 7050 dollar i skrivende stund.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here