Denne sommeren har vært veldig lang for de som er interessert og investert i krypto. Nesten alle forventet at vi kom til å se lysere tider snart, men det har sett mørkt ut. Dette til tross for at vi har fått nyheter som at Starbucks lanserer kryptobetaling og det som ble betegnet som årets beste nyhet så langt at ICE starter eget kryptoselskap for å få de store pengene inn i kryptomarkedet.

Selv om prisene på Bitcoin har steget litt så har det store rallyet som mange ventet seg uteblitt. Det virker som om markedet er immun mot gode nyheter. Spesielt har dette gått ut over altcoins, som har måtte ta noen store tap.

Nå som vi ser mot høsten – så har man ganske mange forskjellige prediksjoner. Noen mener at vi kommer til å være i en negativ trend helt til Bitcoin kommer ned på 5000 dollar. Andre mener at bunnen ble nådd sist på 5800 dollar og at vi kommer til å 5x inntil jul.

De aller fleste mener at alt vi trenger nå er en ETF godkjent så kommer rallyet i gang. Det har vist seg at det er vanskelig å vite hva som setter det neste rallyet i gang – men det skjer veldig mye i kulissene om dagen. Istedenfor å sjekke priser hele tiden, så bruk heller tiden på å skaffe deg mer kunnskap og informasjon om teknologien. Finn prosjekter du har tro på og kanskje prisen er god også.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here