I anledning vår lansering av siden Blockchain i Norge så ønsker vi i KryptovalutaInvestor.com å sette fokus på norske personer og selskaper som bidrar på forskjellige måter i Norge eller internasjonalt.

Det mange ikke vet er at Coinbase over et par år har brukt selskapet Bakken & Bæck til design og utvikling av sine tjenester. På bloggen til Bakken & Bæck så finner vi arbeid som tilsier at de har jobbet for dem lenger enn “hypen”.

I følge nettsiden til Bakken og Bæck så har de jobbet med Coinbase helt siden april 2018. Prosjektet de har jobbet med er lommeboken til Coinbase, som gikk under navnet Toshi før den ble lansert. Det kan se ut som om dette prosjektet ble ferdigstilt i løpet av 2017, men at Bakken og Bæck fortsatt jobbet med det.

I følge Medium siden til Bakken og Bæck så har de faktisk designet Coinbase sin “custodial tjeneste”. Dette er en ganske stor bragd fra et relativt lite byrå i verdens sammenheng. Coinbase er kanskje et av de mest spennende selskapene i USA i disse dager.

Bakken og Bæck stopper ikke der heller, de har også laget den visuelle profilen til nettsiden til kryptovaluten 0x. 

Vi bør vel også nevne at Bakken & Bæck har laget det nye designet til Vipps.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here