For omtrent 2 uker siden rullet Google ut en ny oppdatering i sin algoritme som påvirker alle søkeresultater du får opp når du googler. Målet med algoritmen til Google er at nettsidene som er mest relevant skal ligge øverst. Derfor utbedrer de sin algoritme konstant og noen ganger er det behov for større oppdateringer. Det er nettopp det denne oppdateringen gjelder, det er en større oppdatering Google gjør.

Når Google slipper disse oppdateringene så vil det være vinnere og tapere. En av taperne denne gangen var nettsiden CCN som er drevet av en nordmann med navn Jonas Borchgrevink. I følge en artikkel med tittel “CCN is Shutting Down after Google’s June 2019 Core Update” så mistet CCN mer enn 90% av trafikken inn til nettside.

I den samme artikkelen så kritiserer han Google og drar frem ansatte som nå mister sin sikkerhet som eksempel. I følge han har CCN over 60 ansatte og at nå er fremtiden usikker.

For oss som har vært i Google-gamet en stund så vet vi at dette kan skje og at dette kan skje. Derfor er det ekstremt viktig å bygge opp flere strømmer av trafikk uansett hvordan type nettside du driver. Når det er sagt, så hadde det vært fryktelig trist om CCN hadde blitt stengt ned. Det har vært en av de få nettsidene som har blitt hyppig oppdatert til tross for at markedet har vært dårlig.

Velkommen til KryptovalutaInvestor.com!

Vi er utrolig glade for å ha deg her og vi håper at du setter pris på vårt innhold.

For å vise vår takknemlighet ovenfor deg så gir vi deg et godt tilbud. Hvis du registrerer en konto hos Coinbase nedenfor så får du 10 dollar gratis når du setter inn 100 dollar. Det gir deg faktisk en 10 % fortjeneste bare ved å registrere konto.I tillegg så støtter du vårt team og driften av denne nettsiden Klikk her for å gjøre krav på ditt tilbud 🙂