De sist ukene så har kryptovaluta virkelig stjålet en del overskrifter, dagens er ikke like bra. Det viser seg at Europol i samarbeid med nederlandsk politi har slått hull på tjenesten Bestmixer.io.

På Bestmixer så kan du sende kryptovaluta få en annen tilbake. Det betyr at sporene ble vasket vekk og dermed en effektiv måte å få “skitne penger” rene. Tjenestene har høye gebyrer og det er derfor stort sett folk som har noe å skjule som ønsker å bruke disse.

På spørsmål fra den norske avisen Dagens Næringsliv så bekrefter norsk politi at den tjenesten og lignende tjenester har blitt brukt av norske kriminelle. Dette har de avdekket igjennom flere etterforskninger i flere politidistrikter.

Når tjenesten var oppe så ble det garantert at man forble anonym. Nå har Europol beslaglagt flere servere. I følge DN så skal man nå prøve å få finne ut om man klarer å spore opp noen av brukerne av tjenestene gjennom IPer, BTC adresser og alt annet.

Velkommen til KryptovalutaInvestor.com!

Vi er utrolig glade for å ha deg her og vi håper at du setter pris på vårt innhold.

For å vise vår takknemlighet ovenfor deg så gir vi deg et godt tilbud. Hvis du registrerer en konto hos Coinbase nedenfor så får du 10 dollar gratis når du setter inn 100 dollar. Det gir deg faktisk en 10 % fortjeneste bare ved å registrere konto.I tillegg så støtter du vårt team og driften av denne nettsiden Klikk her for å gjøre krav på ditt tilbud 🙂