Kryptomagasinet CCN.COM publiserte en artikkel som brukte en rapport fra et selskap som spesialiserer seg på ICOer. I rapporten så hevder de at Monero skal opp til 18000 dollar og at XRP skal falle ytterligere 97 %. De hevder videre at Bitcoin skal opp til 96000 dollar innen 5 år. De hevder også videre at Cardano (ADA) skal falle tilsvarende som XRP.

På Twitter og i kommentarfeltet til CCN så går det hett for seg nå og flere lurer på hva som fikk dem til å publisere artikkelen. Kryptomarkedet er fortsatt relativt prematurt og det er mest sannsynlig alt for tidlig å lage modeller for å regne ut verdi på en blockchain 5 eller 10 år frem i tid. Hvis man ser hvor mye som faktisk har endret seg bare på de siste 12 månedene. Det kan også argumenteres at de forskjellige blockchains vil ha forskjellige måter å bli vurdert på, på lik linje som man vurderer forskjellige bransjer forskjellig i dag.

Vi brukte 2 timer i går på å lese igjennom rapporten og det virker som de har funnet sin egen måte å vurdere kryptovaluta på. For alt vi vet så kan modellen være perfekt, men mest av alt så virker dette som en måte å prøve å få oppmerksomhet rundt sitt eget selskap. Det er i så fall en tåpelig måte å gjøre det på. Derfor nevner ikke vi dette selskapet med navn, rett og slett fordi vi ikke ønsker å unne disse noe oppmerksomhet.

Når vi gikk igjennom “teamet” til dette selskapet så var det ingen der som hadde dyp kunnskap om blockchain. Det var mer en blanding av tidligere bankfolk og advokater!

Hva tror du prisen på XRP, Monero og Bitcoin er om 5 år?

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here