I følge en fersk artikkel fra Bloomberg gjør SEC en grundig jobb nå med å undersøke meglerkontorer som handler krypto for sine kunder. Kilder sier til Bloomberg at SEC de siste ukene har sendt ut etterspørsel om mer informasjon om gebyrer, ICO og rutiner disse måtte ha.

Bloomberg påpeker at disse meglerekontorene er små og ikke store aktører, da de største selskapene på Wall Street, så langt har holdt seg unna krypto i mangel på reguleringer.

Direktøren ved Georgetown Univeristy`s Center for Financial Markets and Policy, John L. Jacobs sier dette til Bloomberg:

They’re trying to understand the whole ecosystem. They’re still wrestling with how to make sure that this an organized efficient marketplace

Det er tydelig at SEC jobber på spreng for å forstå kryptomarkedet. Veldig mange har etterspurt klarere retningslinjer og reguleringer for å kunne drive handel i kryptovaluta.

Veldig mange venter nå spent på hva SEC kommer med senere i august, da det er ventet en avgjørelse på en ny søknad om en Bitcoin-ETF. Man skal ikke se bort i fra at dette er undersøkelser som gjøres for å få mer informasjon for å ta riktig avgjørelse om både ETF og eventuelle reguleringer i fremtiden.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here