Det har vært noen virkelig spennende dager nå, en stund lå Bitcoin på 7800 dollar. Dette var en litt “do or die” posisjon for Bitcoin, nettopp fordi Bitcoin kunne ryke ned til 6000 dollar som kunne igjen føre til at Bitcoin gikk helt ned til 4500-5000 dollar.

Nå har Bitcoin og andre kryptovalutaer vist litt styrke. Bitcoin ligger nå på 8140 dollar og flere forventer nå at den kommer til å gå tett opp til 9000 dollar før det kommer en ny korreksjon.

To andre kryptovalutaer som er litt spennende å følge med på nå er Cardano og Litecoin. For et par artikler siden så nevnte vi at det var forventet at Cardano skulle ha en god måned. Grunnen er at det er forventet store nyheter rundt denne. Flere spekulerer i om oppgangen kan nok en gang være insidere hos Coinbase som handler Cardano før den blir lagt til.

Selv tror vi ikke på Coinbase-effekten lenger. Uansett, så tar vi alle grønne dager vi kan få her hos KryptovalutaInvestor.com.

Velkommen til KryptovalutaInvestor.com!

Vi er utrolig glade for å ha deg her og vi håper at du setter pris på vårt innhold.

For å vise vår takknemlighet ovenfor deg så gir vi deg et godt tilbud. Hvis du registrerer en konto hos Coinbase nedenfor så får du 10 dollar gratis når du setter inn 100 dollar. Det gir deg faktisk en 10 % fortjeneste bare ved å registrere konto.I tillegg så støtter du vårt team og driften av denne nettsiden Klikk her for å gjøre krav på ditt tilbud 🙂