Oppdatering: Etter å ha fått tilbakemeldinger om at det er uheldig å identifisere med navn så har vi valgt å anonymisere artikkelen noe.
I dag forteller DN.NO historien om en nordmann som visstnok har tjent over 300 millioner på Bitcoin. Han er knapp i kommentarene til DN, men det kan virke som om han er den noe mystiske personen Warz på Freak.no.

Han har gått under radaren helt til 2017, da han kjøpte en bolig til 7 millioner. Året før tjente han i underkant 350 000 og hadde en lav formue.

Warz er en bruker som tidlig kjøpte Bitcoin, faktisk i 2011 så begynte personen bak brukernavnet Warz å akkumulere Bitcoin. Forumtråden fortsetter helt til 2018, men Warz skriver sitt siste innlegg i 2017. I forumtråden så kan man følge Bitcoin sine oppturer og nedturer. Det interessante med tråden er hvordan Warz diskuterer med andre brukere og argumenterer. Flere av de i tråden som slakta Bitcoin, kan man se litt senere i tråden bli kryptovalutainvestorer selv.

I hans siste innlegg så skriver han at er takknemlig for mulighetene Bitcoin har gitt han og at det er en fantastisk følelse å være “fri”. Han skriver at han er opptatt av å gi tilbake til kryptomiljøet og at han donert til flere forskjellige prosjekter.

For mange nordmenn som er aktive og tilhengere av Bitcoin så er Warz en helt. Vi kan ikke med sikkerhet si at Warz er den omtalte nordmannen, men veldig mye tyder på dette.

Vet du noe mer om denne saken? Ta kontakt med redaksjonen@kryptovalutainvestor.com så skal vi oppdatere artikkelen.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here