KryptovalutaInvestor.com har rapportert og kanskje til tider “hypet” søknadene om ETF fra Vaneck. Nå har den neste fristen blitt publisert og det er 29.12.2018. Innen 29.12.2018 så skal SEC (Finanstilsynet) komme med sin avgjørelse. Blir det en ETF eller skal fristen utsettes til slutten av første kvartal 2019.

Dersom det blir en ETF 29.12.2018 så kan man gå inn i det nye året i et massivt bullmarked hvor alle pilene peker oppover. Dersom det ikke blir det – så kan man faktisk se en gigantisk “sell off”. Det er nemlig slik at dersom man går ut av 2018 med store urealiserte tap – så kan man kanskje forvente at flere ønsker å “realisere tapene” før man går inn i et nytt år. Dersom det blir ja på en Bitcoin ETF så vil ikke disse investorene risikere eventuelle gevinster for å få realisert tap.

Sjekker man Twitter så får man ganske så mange forskjellige meninger på om det faktisk blir et ja eller nei. De aller fleste forventer en siste utsettelse, dersom det blir en utsettelse. Da blir februar 2019 en ekstra spennende måned og det kan bli et mega rally. Eller så kan markedet gå inn i nok en kryptovinter!

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here