Bitcoin har de siste dagene ligget i en grønn positiv trend. Flere altcoins har fulgt etter og sett økninger på opp til 20 %. Nå venter flere på at Bitcoin enten skal få en kraftig oppgang opp eller om det blir ned. Det virker å være flere ganske så forskjellige meninger om hva som kommer til å skje de neste timene.

Flere på Twitter mener at oppgangen i dag har sammenheng med at Bitmex har nedetid i dag grunnet vedlikehold. Om ikke flere mener at dette er noe mer enn et kortvarig pump. Ser man på Tradingview.com så ser man for første gang på lenge at fleretallet er long på kjøp av Bitcoin nå.

Det er veldig lite nyheter som er av interesse per nå, men dersom vi ligger an til til et lite rally opp mot 5-6000 dollar så er det nok mulig at det er noen nyheter som ikke har nådd oss “dødelige” ennå. Dersom vi får litt momentum på prisutviklingen nå til oppsiden så kan det bli veldig spennende. I slutten av januar og ut i februar så er det ventet flere store og små nyheter som kan gi fuel til et skikkelig rally.

Hva tror du kommer til å skje med prisen på Bitcoin ut i januar?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here