NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

EOS

EOS er et av de største prosjektene innenfor blockchain og har naturligvis også vært en av de som har fått mest oppmerksomhet. EOS er en desentralisert skalerbar plattform for applikasjoner, man kaller de for DAPPs. De ønsker å:

  • Fjerne transaksjonsgebyrer
  • Kunne gjøre flere millioner transaksjoner per sekund
  • Lage en plattform for DAPPs som kan ha flere millioner brukere
  • De ønsker å gjøre DAPPs gratis for brukerne
  • Enkelt for en utvikler å oppdatere en DAPP

Det finnes i dag flere konkurrenter til EOS, den mest kjente er nok Ethereum. Ethereum har vært en svært populær plattform for «smart contracts»Problemet med Ethereum er hastigheten på transaksjoner og at det er kostbart å bruke. Det er nettopp dette EOS ønsker at EOS skal være. Det er usikkert hva EOS står for men det har gått rykter om at det står for «Ethereum on Steroids».

EOS har en litt annerledes modell enn Ethereum på konsensus. Ethereum bruker noe som heter Proof of Work, de bruker datakraft til å løse et avansert puslespill. Alle kan koble på en maskin å «mine» for å løse det. EOS sin metode er annerledes. EOS bruker «delegated proof of stake». Her får alle som eier et gitt beløp EOS få være med å hjelpe å verifisere en transaksjon. Basert på hvor mange % du har av det totale antallet antallet tokens, gir deg sannsynligheten for at du får premien når en block lages. Valideringen av transaksjoner gjøres av såkalte blockproducers, disse velges av de som holder EOS i et slags demokratisk valg. Det skal være 21 blockproducers til en hver tid.

Kritikerne av EOS mener at det ikke er en desentralisering og de 21 som validerer transaksjoner for får mye makt.

Teamet bak EOS er veldig sterkt og har i tillegg bygget et ganske stort nettverk av utviklere som jobber med EOS. Mest kjent er nok Dan Larimer, som tidligere har startet Bitshares og Steem.

EOS kjørte en ICO som gikk over 1 år, dette medførte at de innhentet mer enn 2,5 milliarder dollar. EOS ble laget og utviklet av Block.One. Dette selskapet er registrert på Cayman Islands. Flere har vært skeptiske til måten de gjorde dette på og ikke minst hva Block.One skal bruke alle pengene på. Når man kjøpte EOS-tokens så hjalp det heller ikke at det var et avsnitt som egentlig sa at du «kjøper ingenting». Dette var nok bare advokater som skulle ta alle forbehold.

EOS har i 2018 ligget mellom 3 dollar og 24 dollar per token. I skrivende stund kjøpes/selges EOS for rundt 5,6 dollar. EOS har lansert et eget mainnet, men opplever fortsatt å ha en del problemer med nettverket sitt. Samtidig så kan man se på CoinMiso.com at det er stor aktivitet der. I tillegg så skal det nevnes at kjente investorer som Mike Novogratz og Peter Thiel nylig har gått inn i Block.One som investerer i økosystemet. Dette kan være en god investering over tid, samtidig som det hele tiden lages nye plattformer som hevder de er bedre. Hvis EOS får til det de har planlagt så kan det bli veldig stort.

Som investor og holder av EOS-tokens så får man også AirDrops av DAPPS (applikasjoner) som lages på EOS-platfformen. 2019 er spådd til å bli året hvor DAPPS-tokens blir stort, det blir derfor spennende å se hvordan det spiller seg.

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!