NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash er en fork av Bitcoin, hvis du ikke vet hva en fork er, kan du lese om det her. Bitcoin Cash eller Bcash som noen kaller  da en gruppe utviklere ville øke grensen maks størrelsen på en block i 2017. Ettersom alle ikke var enige om det så ble det to typer Bitcoin, den gamle med den gamle grensen på en block (Bitcoin) og den nye med den nye grensen (Bitcoin Cash).

Mest kjent er nok en av hovedmennene bak Bitcoin Cash med navnet Roger Ver. Roger Ver har vært en tidlig investor i Bitcoin og hadde før Bitcoin Cash kallenavnet «Bitcoin Jesus». Etter forken av Bitcoin har Roger Ver vært skeptisk til Bitcoin fordi han mener at Bitcoin Cash er den egentlige Bitcoin.

En bekymring som flere har flagget er at prisen på Bitcoin Cash er unormalt høy i forhold til bruken. En teori her er at veldig mange av store minerne av Bitcoin, som sitter på mest Bitcoin og Bitcoin Cash holder igjen Bitcoin Cash fra markedet, for å manipulere prisen. Det er usikkert om dette er sant eller ikke men en reell bekymring.

Bitcoin Cash utvikles fortsatt, men det er ikke like mye aktivitet på utviklerne lenger i følge CryptoMiso.com. Siste endring på koden var i mai.

Bitcoin Cash er en av få altcoins som kan kjøpes på Coinbase og finnes i dag på de aller fleste børser. Den høyeste prisen som er registrert på en Bitcoin Cash er litt over 4000 dollar. I skrivende stund så handles Bitcoin Cash for litt over 600 dollar.

Som kryptoinvestor så oppfører Bitcoin Cash seg ganske normalt sammenlignet med andre altcoins. i 2018 så har vi sett at Bitcoin Cash øker fort i pris når markedet er positiv og taper seg veldig fort i pris når det er nedgang.

Hvis du ønsker å lese mer om Bitcoin Cash og forskjellen mellom Bitcoin. Da kan du klikke deg inn her.

 

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!