NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Hvordan kjøpe altcoins?

Veldig mange som investerer i kryptovaluta, investerer kun i Bitcoin. Dette argumenteres med at det er kun den valutaen som har en verdi,eksistert lengst og har volum. Vi i KryptoValutaInvestor.com mener at det er lurt å diversifisere investeringene noe.  Det kan derfor være lurt å investere noen prosent i såkalte «altcoins» eller alternative mynter som det heter på norsk. Vi har tidligere skrevet om hvordan du kan kjøpe bitcoin, men hvordan kan du kjøpe altcoins?

Det finnes flere steder hvor du kan kjøpe et utvalg av «altcoins» som Stellar(XLM), EOS (EOS), Cardano (ADA), Ethereum (ETH) og flere. Etoro.com har vi blant annet nevnt i vår kjøpsguide for Bitcoin, vi anbefaler det kun for deg som ønsker å ha en passiv eksponering for kryptovaluta uten å være aktiv eller sette deg inn de tekniske sidene. For å få det største utvalget så er du avhengig av å handle på en børs. Nedenfor har vi laget en steg for steg guide til deg som ønsker å handle bitcoin på en børs.

 

1. Opprett en konto på en kryptobørs

For å kunne kjøpe annen kryptovaluta så trenger du tilgang på en børs, vi anbefaler Binance.com, men det finnes veldig mange andre alternativer. Du finner et av de største utvalgene av «altcoins» på Binance.com. De har ikke bare et av de største utvalgene men er drevet profesjonelt og de tar sikkerhet på alvor. For en nybegynner så er derfor Binance en god start.

2. Du trenger først å kjøpe Bitcoin, Litecoin eller Ethereum

For å kunne kjøpe andre kryptovalutaer enn Bitcoin,Litecoin eller Ethereum så trenger man først å kjøpe en av disse. Selv så pleier vi å bruke Coinbase  og Litecoin når vi skal overføre penger til Binance. Vi har delt selve denne prosessen ned i 10 enkle punkter, det tar kun 1 minutt å gjøre denne biten.

1. Kjøp Litecoin på Coinbase 

2. Gå på «Accounts» i menyen 

3. Scroll ned til Litecoin

4. Klikk på «Send» 

5. Gå inn på «Deposit» på Binance

6. Velg Litecoin i menyen 

7. Kopier adressen du får opp 

8. Lim inn i adressefeltet på Coinbase

9. Klikk send

10. Autoriser transaksjoner

 

Litt avhengig av hvor mange transaksjoner som skjer samtidig, så tar det ca 30-40 minutter før ditt innskudd hos Binance er klart, du får da en epost. Når du har fått din(e) Litecoin(s) på konto hos Binance, så kan du selge disse. Det gjør du enkelt ved å klikke inn på fanen «Exchange», deretter så velger du «Basic». Når du har klikket deg inn der så kommer du inn på selve kryptobørsen til Binance. Der det står «search», så skriver du inn LTC. Så scroller du litt ned, der ser du to felter ved siden av hverandre hvor det står «Buy LTC» og «Sell LTC». Du velger da «SELL LTC», deretter så velger du «Market» og hvor mye du ønsker å selge. Når du har gjort dette så vil du få Bitcoin på kontoen din hos Binance som du vil kunne bruke på kjøpe andre kryptovalutaer. Dersom du velger å bruke Ethereum eller Bitcoin så trenger du ikke å gjøre denne prosedyren, men begge disse tar som regel noe lenger tid å overføre til Binance.

3. Slik kjøper du «altcoins» 

Det eneste du faktisk trenger å gjøre er å gå inn på «Exchange», klikke på «basic». Deretter så velger du hvilke krypto du ønsker å kjøpe. Du kan da velge å legge inn kjøpsordre som gjør at du kun kjøper den valgte valutaen dersom den når en spesifikk pris. Hvis du ønsker å kjøpe med en gang så  velger du «market», da kjøper du kryptovalutaen til markedsprisen som er akkurat når du klikker «buy».

4. Oppbevaring av «altcoins»

Helt siden Bitcoin begynte å få likviditet så har børsene vært en av de største svakhetene ved kryptovaluta. Fra tid til annen så klarer en hacker å hacke seg inn igjennom menneskeskapte svakheter. Derfor fraråder man å oppbevare større verdier på børsene. Det er derfor anbefalt at man i utgangspunktet tar vekk verdier fra børsen. Hvis man har mindre beløper og er klar over risikoen så er det uproblematisk å ha verdier på børsen. Vi i KryptovalutaInvestor.com har til en hver tid kortsiktige investeringer på Binance. Hvis disse skulle bli «hacket» bort så er det på vårt eget ansvar.

 

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!