Personvernserklæring

Gjelder fra: August 22, 2018

KryptovalutaInvestor (“oss”, “vi”,) driver nettsiden https://kryptovalutainvestor.com

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer og rutiner på bruk,lagring og deling av data når du bruker Kryptovalutainvestor.com. Vår personvernerklæring er laget ved hjelp av tjenesten FreePrivacyPolicy.com

Vi bruker data som vi samler inn for å forbedre og øke kvaliteten på Kryptovalutainvestor.com. Ved å bruke KryptovalutaInvestor.com så godtar du våre retningslinjer.

Innsamling og bruk av data

Vi samler inn forskjellige typer data for å forbedre nettsiden KryptovalutaInvestor.com. Dette er nødvendig for øke kvalitet og brukeropplevelse.

Typer data vi samler inn

Personlig data

Når du bruker KryptovalutaInvestor.com så kan det være vi kommer til å tilby tjenester hvor vi krever at du gir oss noe personlig informasjon som kan brukes til å kontakte deg. Vi kan samle inn følgende informasjon:

  • Email address
  • Cookies and brukerdata

Brukedata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan Tjenesten er tilgjengelig og brukt (“Brukdata”). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internet Protocol-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i vår tjeneste som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene, unikt enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data

.

Tracking & Cookies Data

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies.
  • Preference Cookies
  • Security Cookies.

Bruk av data

KryptovalutaInvestor bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

  •  Vedlikeholde Tjenesten.
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • Å gi kundeservice og støtte
  • Å gi analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten
  • For å overvåke bruken av Tjenesten
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor Norge og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert Personopplysninger, til Norge og behandler det der.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

KryptovalutaInvestor vil ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernreglene, og ingen overføring av dine personlige data vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerheten til din data og annen personlig informasjon.

Deling av data

Lovlige krav

KryptovalutaInvestor kan avsløre dine personopplysninger i god tro på at slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til KryptovalutaInvestor
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller elektronisk lagringsmetode, er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Tredjeparter

Vi kan bruke tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner (“tredjeparter”), for å vedlikeholde, forbedre eller analysere KryptovalutaInvestor.com.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.

    Du kan ekskludere for at du har gjort aktiviteten din til Tjenesten tilgjengelig for Google Analytics, ved å installere tilleggsprogrammet for Google Analytics-tilkobling. Add-onen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

    Hvis du vil ha mer informasjon om personvernpraksis fra Google, kan du gå til websiden for personvern og vilkår for Google: https://policies.google.com/privacy?hl=no

Linker til andre sider

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Mindreårige

Vår tjeneste tar ikke opp noen under 18 år (“barn”).

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra alle under 18 år. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barna dine har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Endringer av personvernserklæring

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater “effektiv dato” øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål rundt vårt personvern eller personvernserklæring, vennligst kontakt oss:

  • Kun epost: redaksjonen@kryptovalutainvestor.com