NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

NBX – en ny norsk børs

Det har siden kunngjøring i juli 2019 vært stor spenning til NBX som skulle være Kjos-familiens egen kryptobørs. Nesten 1 år etter kunngjøringen om at de starter kryptobørs så ble NBX åpnet opp for nordmenn. Siden åpningen så har NBX ikke vært en veldig synlig aktør før inntil nylig og nå er det tydelig at de satser. Til forskjell fra flere andre norske kryptobørser så er ambisjonene til NBX store. De ønsker ikke bare å være en norsk kryptobørs men heller en av de store børsene på lik linje med Binance, Coinbase og flere andre. Likevel så kan man utifra hva som er tilgjengelig i dag se at de satser først på Norge som første området å erobre!

Orker du ikke å lese hele guiden! Opprett en konto hos NBX på 1,2,3 her!

Nå har de følgende kryptovalutaer tilgjenge:

 • ETH
 • BTC
 • USDC

Disse kan handles i følgende par:

 • BTC/USDC
 • ETH/USDC
 • ETH/BTC
 • BTC/NOK
 • ETH/NOK

Vi skulle gjerne sett at flere kryptovalutaer blir lagt til børsen og med ambisjonene til NBX så tror vi at nettopp dette kommer utover høsten. Det burde gjerne vært støtte for kryptovaltuaer som XRP, Litecoin og hvis vi skal se på volum så hadde det kanskje heller ikke vært dumt med litt chainlink.

Hvordan er likviditeten i NBX?

Når man skal kjøpe bitcoin så er det utrolig viktig at man handler på en børs med godt volum. Hvis vi ser på NBX sitt volum så vokser dette for hver eneste uke. Dette i et ganske stagnant marked som ikke har vært i nærheten av å tilrekke seg nye kunder, dette er svært imponerende tall.

Hvordan åpner man konto hos NBX?

Det er svært enkelt å åpne konto hos NBX:

 1. Du går til [eafl id=»2455″ name=»NBX» text=»NBX.COM»]
 2. Trykker på «Sign up»
 3. Du må deretter fylle ut et raskt skjema med epost
 4. Deretter så må du fylle ut litt mer informasjon (veldig enkelt men litt rare spørsmål)
 5. Valider med BANKID

Når dette er gjort så er du klar for å begynne å gjøre innskudd til NBX som går veldig lett. Når pengene er konto så kan du begynne å trade. Hvis du ønsker å overføre kryptovaluta fra lommebok eller andre børser så er dette veldig enkelt her. Vi anbefaler alltid å ha en digital lommebok  som du kan bruke for å oppbevare kryptovaluta på.

Hvordan er brukeropplevelsen på NBX?

Det er overraskende enkelt å bruke NBX, de har gjort det veldig enkelt å bruke. Selv for de som er helt nye på kryptovaluta så er det veldig enkelt og for de som er erfarende så er det nok funksjoner til å være komfortabel. Her har de virkelig satt brukervennlighet i fokus og det er et behagelig grensesnitt for brukerne.

Hvordan er gebyrene til NBX?

Hvis man aktivt trader bitcoin eller annen kryptovaluta så er gebyrene veldig viktig. Her har NBX lagt seg på et veldig fornuftig nivå med priser som 0,5 på både kjøper og selger. I tillegg så får du 10 % av gebyrene i cashpoints som du kan bruk i Norwegian Reward sitt program. Det betyr at du kan tjene bonuspoeng som du kan bruke på reiser eller hos andre partnere av Norwegian Reward. Det er dermed en merverdi for å bruke NBX for spesielt norske kryptotradere.

Burde du opprette konto hos NBX?

Ja, vi mener selvfølgelig at du burde opprette en konto hos NBX og hos flere norske kryptobørser. Dette er egentlig litt som banker og det tar gjerne litt tid før man finner den kryptobørsen som passer best til ditt formål. Selv så bruker vi i redaksjonen hos Kryptovalutainvestor.com flere børser.

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!