NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Hvordan kjøpe ethereum?

  1. Finn ønsket handelsplattform
  2. Fyll inn informasjon og verifiser bruker
  3. Velg «kjøp»
  4. Trykk på «Ethereum»
  5. Kjøp deretter med bruk av ditt bankkort eller bankoverføring

Andre steder du kan kjøpe Ethereum?

Det finnes flere steder du kan kjøpe ethereum:

Coinbase

Coinbase er en av de eldste børsene og største kryptobørsene i verden. De var en av de som raskest kom på markedet med et enkelt produkt for å kjøpe bitcoin, Litecoin og Ethereum. Dette er en trygg børs å handle hos og har mange tiltak for å ivareta din sikkerhet. Coinbase har dessverre den siste tiden hatt nedetid når det har vært stort bevegelser i prisen på bitcoin og ethereum. Dette er derfor ikke en plass hvis du skal trade veldig aktivt men om du skal kjøpe ethereum for å ha over en lengre periode så er dette virkelig ikke et dårlig alternativ.

Hvis du ønsker å opprette konto hos Coinbase så kan du bruke våres lenke her. Da får du 10 dollar helt gratis når du setter inn 100 dollar som i skrivende stund er omtrent 1000 norske norske kroner.

Binance

Binance er en av de største børsene på verdensbasis, de er størst på det man definerer som altcoins. Her finner du selvfølgelig ethereum og andre varianter av kryptovaluta. Det er en stor børs med mange kjøpere og selgere av kryptovaluta så her får man ofte en god pris hvis man skal selge sin ethereum.

Klikk her for å registrere deg hos Binance for å kjøpe ethereum. 

*68 % av investorer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du må vurdere om du har råd til risikoen om å potensielt tape pengene dine.

Hva er viktig å huske på når du skal kjøpe ethereum?

Som med alle kjøp av kryptovaluta så er det utrolig viktig at du velger en børs som:

  • Tar sikkerhet på alvor
  • Har nok kunder til at det blir nok kjøpere og selgere
  • Enkle måter å gjøre uttak på

Deretter så anbefaler vi at man lagrer sin kryptovaluta utenfor børsene i størst mulig grad, spesielt hvis du har investert større summer i dette. Vi har sett flere hackinger av kryptobørser over de siste årene og det kan ramme selv de største. Det kan være svært vanskelig å få tilbake kryptovaluta som hackere har tatt. Derfor anbefaler vi at man lagrer kryptovalutaen selv. Vi har skrevet litt om lagring av kryptovaluta her.

Strategi når man skal kjøpe ethereum

Hvis du skal kjøpe ethereum så anbefaler vi at du gjør dette over tid hvis du er redd for å kjøpe på toppen. Ved å jevne ut dine kjøp av ethereum over tid så vil du få en gjennomsnittelig pris som sikrer deg mot å kjøpe de største toppene. Hvis du har et langsiktig perspektiv på f.eks flere år så er det ikke så viktig på hvilket nivå du kjøper nå.

Hvordan ser fremtiden til ethereum ut?

Ethereum er et veldig spennende prosjekt med en svært stor base av utviklere som alle jobber for å lage dette. Veldig mange ble for alvor kjent med ethereum når den gikk fra 30 dollar til nesten 3000 dollar. Dette gjorde veldig mange mennesker veldig rike, siden har etherum gått ned i pris men har den siste tiden steget voldsomt. Dette er fordi det snart kommer en ethereum 2.00 som det er veldig mange forventninger til. Dersom det kommer en «crypto spring» så vil ethereum definitivt være en av kryptovalutaene som virkelig kommer til å skinne. Dette er fordi den har veldig mye oppside når det kommer til høyden den har vært på. Selv om det finnes veldig mange andre gode alterantiver til ethereum som f.eks cardano og chainlink. Uansett, om du vurderer å kjøpe altcoins så bør Ethereum definitivt være en del av porteføljen din.

Hvor kan jeg finne mer informasjon om ethereum?

Det finnes veldig mange gode kilder om du ønsker å lære mer om ethereum og forstå prosjektet godt før du investerer: Ethereum.org Wikipedia sin artikkel om Ethereum Blockgeek sin artikkel om Ethereum

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!