NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Topp 10 kryptovaluta

Det finnes i dag så utrolig mange forskjellige kryptovalutaer og som nybegynner så kan det hele være overveldende. For å gjøre gode investeringer så er den generelle oppfattelsen at det er best å investere i de største valutaene. Dette fordi du ønsker å investere i valutaer som har volum og som har en vis popularitet. Den største feilen som nybegynnere gjør når de investerer sine første kroner inn i krypto er å se på på den totale markedsverdien og på antallet mynter som er i sirkulasjon. Dette så man spesielt når sentimentet var positivt i markedet i slutten av 2017/begynnelsen på 2018.

Det kan derfor være smart når man skal begynne å investere å se på de 10 største valutaene med tanke på volum. Etterhvert som man lærer seg mer om krypto, ser hvordan de oppfører seg og blir mer komfortabel så kan man utvide horisonten.

Oppdatering 2020 – Markedet er veldig usikkert, hvis du er nybeynner på kryptovaluta så anbefaler vi at du starter med å kjøpe Bitcoin!

De største med volum i dag (02.08.2018) er følgende:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. EOS
 4. Bitcoin Cash
 5. Litecoin
 6. XRP
 7. Chain Link
 8. Tron
 9. Zcash
 10. BNB
*Vi har ekskludert Tether (dette er en mynt som er ment å reflektere $1)

Som du ser på listen ovenfor så er det nok å sette seg inn i her. Her er det kjøpere og selgere i markedet, noe som er en trygghet når man ønsker å selge. Det er fortsatt høy risiko å investere i disse, men man vet ihvertfall at det er volum. Denne listen kan endre seg fra dag til dag så det kan være lurt å følge med denne listen over tid. Da danner du deg et bilde og en følelse av markedet

Per 02.08.2018 så kan vi se at 1-6 plass er nokså sikre å være på listen over mest volum i lang tid. Plasseringene kan nok endre seg, men dette er noen av de mest etablerte aktørene på kryptomarkedet.

Som en liten kontrast til listen ovenfor og uten å være ment som finansiell rådgivning så kan vi i KryptovalutaInvestor.com komme med vår egen liste over våre topp 10 prosjekter.

 1. Bitcoin
 2. EOS
 3. Ethereum
 4. XRP
 5. Bitcoin Cash
 6. Stellar
 7. Cardano
 8.  Litcoin
 9. Monero
 10. Zcash

Som du ser, så er våres liste litt annerledes enn den overnevnte. Dette er fordi at vi har studert markedet, konsumert innhold og dannet vår egen mening over tid. Det er nettopp det du selv burde gjøre også.

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!