NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Bitcoin Digital: Troverdig eller svindel?

Is Bitcoin Digital troverdig eller svindel? I denne anmeldelsen kan du lese mer om hvordan du oppretter en konto, nøkkelfunksjoner, fordeler med å bruke Bitcoin Digital og appene.

Bitcoin Digital er en automatisk trading robot som hevder å tjene penger for brukerne når prisen på Bitcoin går opp eller ned. Den hevder å generere en profitt på $1000 hver dag fra en liten kapitalinvestering på $/£250.

Men er det for godt til å være sant?

I dette Bitcoin Digital anmeldelsen kan vi gå gjennom teknologien bak Bitcoin Digital og hvordan den fungerer. Det er veldig viktig å velge de riktige trading innstillingene, tidsrammer og strategier, hvis du vil få utbytte av Bitcoin Digital appen.

Vår bedømmelse:
 
88% påstått suksessrate
✔️
$250 min. Innskudd
✔️
Disclaimer: Alle investeringer innebærer en risiko. – *Suksessrate opplyst av plattformen.

Hva er Bitcoin Digital?

Lansert i 2019, Bitcoin Digital hevder å kunne gi daglig profitt til brukerne ved å foreta automatiske handler simultant, gjennom en programvare som ble utviklet av en gruppe Fintech-selskaper. Både brukere og skapere hevder at Bitcoin Digital er i stand til å handle raskere enn de fleste algoritmer, og et splittsekund raskere enn den gjennomsnittlige trading-programvare.

Programvaren er gratis å bruke, og meglerne på plattformen er de som både er regulerte og samarbeidsvillige og har finansiert dette trading verktøyet. Får å bruke plattformen med en av meglerne, skal brukeren sette inn en kapital på $250 for å investere og komme i gang.

Bitcoin Digital er en helautomatisk programvare, hvilket betyr at brukeren bare skal stille inn roboten med de beste innstillingene og slå den på. Når den er på, så skal man bare overvåke de handlene som blir gjort på ens vegne. Det er ganske lett og brukervennlig.

Er Bitcoin Digital svindel eller ikke?

Selv om det ikke finnes mye informasjon om denne spesifikke roboten, så har det vært påstander fra brukere om at Bitcoin Digital ser ut til å være en troverdig robot.

Hvis du kjenner til Bitcoin og andre kryptovalutaer, så vet du hvor ekstremt volatile de kan være. Bitcoin kan stige med $1000 på minutter og hvis du er en ivrig tilhenger av kryptovaluta, så vet du at det er sånn det er. Det som skjer i de fleste tilfeller er at brukere lar roboten foreta handler på deres vegne i en hel dag og kommer tilbake til en del tap. Hvis du er en smart investor, så vet du at du bør overvåke handlene på grunn av volatiliteten. Volatilitet kan være negativt, men det kan også være veldig lukrativt. Bitcoin Digital hevder å handle et splittsekund raskere, hvilket betyr at det er nok tid til å plukke opp signalene om hva som trender og utføre handlene korrekt. Husk, høy volatilitet utgjør høyere risiko, men gir også høyere gevinster.

Noen brukere online har rapportert en forbløffende 88% suksessrate eller høyere, så vi kan absolutt si at dette ikke er svindel. Roboten har overrasket oss veldig og prestert bedre enn vi hadde forventet.

Vår bedømmelse:
 
88% påstått suksessrate
✔️
$250 min. Innskudd
✔️
Disclaimer: Alle investeringer innebærer en risiko. – *Suksessrate opplyst av plattformen.

Opprett en konto på Bitcoin Digital

Trinn 1: Registrering

Det første trinnet er enkelt og lett. Fyll ut skjemaet på Bitcoin Digital’s hjemmeside, så kan du opprette en konto og begynne å bruke programvaren. Detaljene består av ditt fulle navn, et passord som skal ha 1 stor bokstav og et tall (minimum 6 tegn), og til slutt e-postadresse og telefonnummer. Når du har registrert deg, hvilket er enkelt og lett, så blir du tilkoblet en megler og du kan gå videre til neste trinn.

Trinn 2: Gjør deg kjent med plattformen  

For å sikre deg at du får mest mulig ut av Bitcoin Digital plattformen, når du har fått en megler, så kan du sjekke ut profilen din, demokontoen og komme i gang med en livekonto. Du finner en kort beskrivelse av sektorene på profilen din:  

 • Trading kontoer: Her kan du sjekke aktiviteten din og oppsummering av kontoene dine. Vi anbefaler at du bare har en konto om gangen. 
 • Min profil: Her kan du utfylle detaljene dine, endre passord og sende inn dine KYC dokumenter for å ta ut fortjeneste. Dette er standard prosedyre.  
 • Overføring av midler: Her kan du sette inn eller ta ut midler. 
 • Last ned plattformer: Dette er ikke nødvendig, men du kan laste ned plattformen du bruker når du handler med Bitcoin Digital.
 • Service Desk: Et kundeserviceteam dedikert 24/7 til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål. 

Trinn 3: Innskudd

Når du har satt opp kontoen din og har alt du trenger for å begynne å handle, så er det på tide å sette inn ekte penger for å bruke livekontoen din og begynne å handle med Bitcoin Digital. Husk at programvaren er gratis, men det krever at får satt inn penger for å komme i gang med meglerne.
De aksepterte betalingsmetodene varierer fra megler til megler, men de vanligste metodene er Visa og Master kredittkort, Neteller og Skrill.

Vår bedømmelse:
 
88% påstått suksessrate
✔️
$250 min. Innskudd
✔️
Disclaimer: Alle investeringer innebærer en risiko. – *Suksessrate opplyst av plattformen.

Nøkkelfunksjoner med Bitcoin Digital

Under har vi samlet de beste funksjonene med Bitcoin Digital, så vi kan slette noen resterende tvil du måtte ha om denne plattformen

Prestasjon: Når vi prøvde plattformen kunne vi finne brukeranmeldelser om en ukentlig gevinst på $1250 – $2500 USD og en 82% suksessrate.

Variasjon i kryptovalutaer: Selv om Bitcoin er den kryptovalutaen som gir best resultater, kan du velge mellom flere forskjellige som Ripple, Litecoin, Etheum og de vanligste altcoins. Du kan også handle med BTCUSD og BTCEUR som valutapar med Bitcoin Digital.

Uttak og innskudd på akseptabel tid: Å ta ut pengene dine med Bitcoin Digital tar vanligvis mellom 24-36 timer. Det er raskt og enkelt.

Trygt og brukervennlig verifiseringssystem: Bitcoin Digital’s verifiseringssystem er basert på personlig brukerinformasjon (navn, kredittkort, osv) i stedet for kompliserte dokumenter. Du skal sende inn legitimasjon for å ta ut penger fra Bitcoin Digital, siden plattformen handler i samsvar med anti-hvitvaskningslover.

Effektive og trygge meglere: Bitcoin Digital utfører operasjonen direkte og automatisk gjennom online meglere som, utover å være veldig effektive og har direkte innflytelse på suksessen også er trygge og svindelfrie.

Utbetalinger: Bitcoin Digital har en “opptil 36 timers uttak”-policy. Når du forespør om å ta ut penger, så blir det som regel disponibelt på bankkontoen din eller kredittkortet innen 36 timer.

La oss sammenligne Bitcoin Digital med de andre tradingrobotene

Bitcoin Digital

 • Velfungerende og brukervennlig brukerflate som gjør den lett å bruke og komme i gang.  
 • Den hevder å ha en suksessrate på 82% eller høyere.
 • Minsteinnskuddet for å begynne å handle er $250.
 • Registrering er veldig lett og enkelt. Det tar bare et par minutter å opprette en konto

Andre roboter 

 • Brukere er som regel tvunget til å investere med en gang, uten å få mulighet for å prøve plattformen først.
 • De fleste er svindel og utfører handler uten suksess. 
 • Mange roboter krever at du investerer et større beløp med løfte om stor fortjeneste. 
 • Andre roboter krever at du utfyller mange skjemaer og plattformene er som regel litt kronglete og ikke særlig brukervennlige. 

Fordeler med Bitcoin Digital

1) For alle slags brukere: Det er en veldig kompleks programvare med en algoritme som utfører en rekke interessante funksjoner for mange eksperter innenfor kryptovaluta. På den andre siden, har den også en svært enkel brukerflate som gjør at selv helt nybegynnere kan lære mer om Bitcointrading. Utover det, tar registrering og konfigurering av kontoen din mindre enn en halvtime – og etter det så gjør roboten alt for deg.

2) Angivelig konstant profitt: Med en angivelig sjanse for suksessfull trading på 88%, vil roboten gi deg mulighet for å utføre flere operasjoner samtidig. Med et minimum innskudd på $250, hevder brukere at du kan få utbytte av opp til 10 forskjellige transaksjoner, med sannsynlighet for at 8 av dem er suksessfulle

3) Dedikert kundeservice: Denne servicen er veldig spesiell siden den ikke bare gir deg alle den hjelpen du trenger, men også tilbyr en live chatmulighet der du kan stille spørsmål når som helst på dagen.

4) Informasjon tilgjengelig for brukeren: I tillegg til muligheten for en demokonto som gjør deg kjent med plattformen, så tilbys også tutorials som kan hjelpe brukeren til å lære mer om kryptovaluta.

Vår bedømmelse:
 
88% påstått suksessrate
✔️
$250 min. Innskudd
✔️
Disclaimer: Alle investeringer innebærer en risiko. – *Suksessrate opplyst av plattformen.

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!