NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

EDEX: Europeisk bro mellom kryptovaluta og Euro lansert. Staking opptil 152% APY

Verdens største kryptobørs, BitMEX, er i gang med å gjennomføre kjøpet av en av Tysklands eldste banker. Det betyr at EU i større grad er i ferd med å introdusere Blockchain-teknologi i kontinentets tradisjonelle økonomi. ECB, den europeiske sentralbanken, er allerede i gang med å utvikle en Euro-kryptovaluta. Dette skjer også parallelt med prosjektet EuroSwap EDEX, som er klare til å involvere europeere i Web3.0-økonomien.

EuroSwap EDEX – Broen mellom euro og krypto

Bare det siste året har Europa handlet kryptovaluta for over 1 milliard euro. Det tilsvarer 25 prosent av all global aktivitet, der 50 prosent kommer fra såkalte DeFis, bedre kjent som desentralisert finans. Fremveksten av uavhengige kryptoprosjekt som er i stand til støtte europeisk kryptointegrasjon, i tillegg til å konkurrere om statlige finansielle produkter, er i ferd med å bli en naturlig del av europeisk økonomi. Et av de første prosjektene som støttet Europas utviklingssektor var nettopp EuroSwap – European Decentralized Crypto Exchange (EDEX).

EuroSwap tillater kjøp og salg av kryptoaktiva på en desentralisert børs med den offisielle valutaen, euro (€), for første gang i verdenshistorien. For å realisere sine mål, bruker EDEX banebrytende blokkjedeteknologi i tillegg til å opprette partnerskap med gigantiske betalingssystemer som VISA. Dette vil åpne opp nye måter å gjennomføre euro-transaksjoner, som med andre ord vil gi flere millioner av innbyggere tilgang til kryptovaluta, og dets gevinster, raskt, trygt og enkelt med bankkort.  

Ideen om EuroSwap ble kjent kort tid før EUs kommisjonsleder Ursula Von Der Leyen annonserte Europas offisielle kurs innen WEB3.0-økonomien våren 2021. Utviklerne til EuropSwap forklarte at det tok dem i underkant av seks måneder å utvikle prosjektet, og teste hvordan det fungerte med blokkjedeteknologi og smarte kontrakter.

I november 2021 åpnet tilgangen til den automatiske utvekslingsplattformen for det første BUSD/EDEX-valutaparet – https://app.euroswap.io. Den 15 januar 2022 befestet EDEX-teamet igjen sin posisjon som en seriøs aktør i Web3.0-økonomien ettersom de åpnet «Early Staking» til dets investorer.

Early Staking opptil 152% APY

Ikke unormalt stilles det spørsmål om kryptoprosjekter lager slike belønningsprodukter på et sent stadium av utviklingen. Det er nemlig en tidkrevende og kostbar prosess som krever flere timer med programvareutvikling og desto mer tid og krefter på å test ytelsen til systemet. Men EuroSwap EDEX har gjort denne teknologien tilgjengelig for sin investorer på et tidlig token- distribusjonsstadium, slik at det enda er høye gevinster å hente.EuroSwap har åpnet Early Staking opptil 152% APY for alle EDEX-investorer. APY er enkelt forklart den årlige prosentvise avkastningen inkludert «renters-rente-effekten». Dette er et svært modig steg av utviklerne, fordi de ga investorene selv muligheten til å velge mellom å la tokens ligge i lommeboken før handel og dermed få en minimumsfortjeneste, eller legge dem til i Staking-protokollen og dermed få en avkastning på opptil 152% APY. Bare fem dager etter lanseringen av Early Staking satset over 55% av investorene EDEX-tokens i en periode på 12 måneder –  https://stake.euroswap.io

Teamet tilbyr alle innehavere å gjøre sine EDEX-innskudd til såkalte staking-protokoller, også kjent som innsatspuljer, hvor de kan motta attraktive besparelser uavhengig av innskuddsvolum:

·        6 måneder – 71% APY

·        9 måneder – 98% APY

·        12 måneder – 152% APY

Staking er fullt ut basert på arkitekturen til BEP-20 smarte kontrakter og gir garanterte automatiske periodiseringer ved slutten av den valgte perioden.

Dersom du ønsker å ta i bruk «Early Staking EuroSwap» må du minimum ha et EDEX-innskudd på 200€. Deretter må du gå til den offisielle nettsiden; https://euroswap.io og så finne fanen «Staking». Når lommeboken er koblet til, kan du velge periode og mengden tokens du ønsker å satse. Etter å ha bekreftet operasjonen med en smart kontrakt, må du igjen bekrefte handlingen ved å klikke på «Innskudd».

Svært gunstig for alle involverte parter

Early Staking startet allerede den 15.januar 2022. Med andre ord er den ekstra inntjeningsteknologien i EuroSwap-prosjektet tilgjengelig før EDEX er på kryptobørsene. Dermed vil tidlige investorer kunne oppnå fortjeneste allerede nå.

Et annet viktig poeng som fullstendig snur ideen om å gjennomføre store ICO-er, er at utviklerne av EuroSwap forlot den banale blokkering av tokens til fordel for den lønnsomme APY stakingen på opptil 152%. Tidlige investorer kan derfor, istedenfor å saktmodig vente på at eiendelene deres skal gjøres tilgjengelig på diverse børser, få tokens umiddelbart og ta den viktige avgjørelsen om å enten; foreta et innskudd på innsatsen eller bytte EDEX-tokenet umiddelbart.

EuroSwaps interne analytikere anslår at mer enn 75% av tidligere investorer er villige til å legge til så mye som 90% av innskuddet til Staking-protokollen. Det betyr at EDEX-tokenet vil holde seg stabilt helt frem til tidspunktet for børslanseringen. Dette medfører også høy sannsynlighet for en umiddelbar opptrend.

Mer detaljert informasjon om EuroSwap EDEX prosjektet finner du på den offisielle hjemmesiden https://app.euroswap.io eller på official Telegram group of EDEX

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!