NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

DeFi Coins lanserer en Topp 10 DeFi Guide: Finn de beste DeFi myntene

Desentralisert finansiering, eller DeFi, er en blokkjedebasert form for finansiering som ikke er avhengig av sentrale mellommenn. Sentrale finansielle mellommenn kan være for eksempel meglerhus, børser eller banker. DeFi tilbyr derfor finansielle instrumenter, spesielt kryptovaluta, ved å bruke smarte kontrakter på blokkjeder. Denne blokkjede-teknologien tar sikte på å demokratisere det økonomiske landskapet, nettopp ved å erstatte de sentraliserte institusjonene. 

Fordeler med DeFi

I dag kan slike plattformer gi deg et bredt spekter av finansielle tjenester, alt fra handel, utlån, lån, desentraliserte børser, kapitalforvaltning og mye mer. 

Selvsagt har DeFi noen ulemper, som for eksempel manglende oversikt. Dette kommer nettopp av at det ikke er noen styrende myndigheter som overvåker transaksjonene, tilbyr assistanse eller gir et lovverk. Men likevel har kryptoentusiaster fra hele verden har vist en stadig større interesse for DeFi de siste årene. En av grunnene er fordi desentraliserte markeder tillater åpenhet mellom partene, men samtidig anonymitet nettopp fordi man ikke har en tredjepart. Mange av brukerne oppfatter det manglende regulatoriske tilsynet som en fordel, eller en frihet. 

En annen fordel med DeFi er den ekstremt høye avkastningen en investor eller trader kan sitte igjen med. Dette kommer av “Yield farming”, som muliggjør det for investorer å låne, samt låne ut, sine krptovalutaer til mye høyere priser enn tradisjonell bankvirksomhet og investeringer. 

De mest populære DeFi-plattformene har designet sine egne mynter, som blir brukt som et middel til å forenkle operasjoner, samt å stimulere brukere. Dersom du er en av de som har en interesse i å være med i et innovativt marked, kan DeFi mynter noe for deg. Selv om økosystemet har vokst jevnt, er det likevel en begynnende bransje med stor rom for vekst. 

Les om DeFi mynter 

Markedsverdien for hele industrien ligger på over 115 milliarder dollar. I dag tilbys det en rekke forskjellige typer, og stadig flere dukker opp på markedet. Noen av de beste inkluderer blant annet Uniswap, Chainlink, DAI, 0x og Maker. Men også andre. Uniswap er en av de ledende myntene, og steg fra 2.94 dollar til over 35 dollar i løpet av få måneder. Gjennom denne token kan du også bli belønnet, delta i lotterier og dyrke andre mynter. 

Med stadig flere mynter og en økende interesse, kan det derfor være lurt å holde seg oppdatert. Du kan finne mange forskjellige finansielle nettsider og blogger som skriver artikler og guider med slike mynter. Det engelske mediehuset Clickout Media lanserer stadig nye sider, og utvider sitt team, for å kunne gi deg som leser de nyeste trendene innenfor finans. Dette er selskapet som blant annet står bak Aksjebloggen, Norges eldste nettside for finansiell rådgivning. Med deres nye nettside Defi Coins kan du finne beste DeFi coins på markedet. 

Denne nettsiden gir deg en oversikt over forskjellige DeFi mynter. Du vil også kunne se kursutvikling og hva som er spesielt med en spesifikk mynt. I tillegg vil du kunne lese DeFi coin nyheter, og andre relaterte saker, slik at du alltid kan holde deg oppdatert. Nettsiden er tilgjengelig på en rekke forskjellige språk, inkludert norsk.

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!