NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

RENT GULL, NFT-ER OG BTC MYNTER KOMBINERT?

WETHIOX HAR DET!

Etter 4 år de først ble kjent for publikum, er NFT-er nå i dag blitt et mainstream marked. La oss se nærmere på dette markedet.

41 millioner dollar i 2018, 340 millioner dollar i 2020, og ifølge den siste studien til Cointelegraph endte 2021 med totalt 17,7 milliarder dollar.

En helt vanvittig vekst som virker ustoppelig!

WETHIOX : EN AUKSJON VERDT SIN VEKT I GULL

Basert i Zürich, Dubai og Marrakech, er WETHIO PROJECT-teamet, et økosystem som allerede er vert for flere innovative prestasjoner, klar over interessen som NFT-er representerer. 

De har spesialisert seg på fysiske NFT-er, hvor Wethio Project laget en samling med tittelen “WETHIO GOLD BITCOIN”. Bestående av 501 mynter nummerert fra 0 til 500. Myntene er laget av 24 karat gull, veier 31 gram (1 unse) og selges for $3620 hver.

Gjennom WETHIOX – plattformen ble den første Bitcoin-gullmynten, nummer 0, nylig lagt ut for salg med et startbud på $4000. 

Denne auksjonen avsluttes 7. januar 2022 med en utilslørt ambisjon om å overstige $20 000. Et slikt resultat ville ikke bare utgjøre en fin merverdi, men ville også skape en viss galskap over fysiske NFT-er.

 WETHIOX er den eneste plattformen i historien til NFT-er som har auksjonert en fysisk gullmynt så langt. Dette er en verdenspremiere innen NFT-er, rett og slett.

ET LOVENDE MARKED

Andre auksjoner er også planlagt, spesielt en Viking Glass Perle, som dateres tilbake til 1000-tallet!

Et unikt stykke som vil bli auksjonert på WETHIOX NFT-markedet.

Vi lever «uberiseringen» av auksjonshus med denne nye typen NFT-er som garantert vil revolusjonere kunstmarkedet!

For å konkludere er det åpenbart at vi må nøye følge dette lovende markedet, som vil utgjøre en demokratisering av tilgang til kunst. På samme måte som kryptovaluta i seg selv representerer en demokratiseringsprosess når det gjelder verdiskaping så vel som dens oppbevaring og overføring.

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!