NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Hvordan få gratis Bitcoin?

Er Bitcoin blitt så verdiløs at folk gir den bort? Ikke akkurat, men i de siste dagene så har nordmenn og utenlandske kryptofluencere demonstrert hvordan man ved hjelp av å bruke Lightning Network og appen Tippin kan gjøre lynraske betalinger. For å demonstrere dette så har man gitt bort 10000 satoshi (klikk her for å lese hva en satoshi her).

Alt man trenger å gjøre er å gå på Twitter og søke etter «tippin» så finner man flere som gir dette bort. Du må ha aktivert Tippin -appen først. Vi prøvd dette selv og fikk litt satoshi fra vår «konkurrent» Kryptografen.

Hvis du leser denne artikkelen litt sent og det kanskje ikke er så mange som tilbyr dette lenger. Så ikke fortvil, vi har en løsning til deg som fortsatt vil ha litt gratis Bitcoin.

Stake.com, et casino hvor du kan «gamble» med flere forskjellige typer kryptovaluta gir deg gratis Bitcoin ved å registrere deg her. Alt du trenger å gjøre er å lage et brukernavn og registrere eposten din (hvis du er komfortabel med det). Da vil du få kredittert litt forskjellig kryptovaluta som du kan prøve å doble, triple eller kanskje 10x før de tar turen din lommebok.

Revolut.com er et annet sted du kan få gratis Bitcoin på. Revolut er en mobilbank som tilbyr rimelige og gode betalingsløsninger. Du kan lese vår test av Revolut her. Hvis du registrerer deg på Revolut.com så kan du tjene Bitcoin hver gang du drar kortet. Du får da cashback i krypto!

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!