NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Kryptoroboter – funker det?

Ting ser veldig bra ut for Bitcoin i dager men en ting som vi ser er en ny tendens i kryptomarkedet. Det kommer stadig nye aktører inn på markedet for kryptoroboter. Derfor tenkte vi å ta en gjennomgang av følgende:

 • Hva er en kryptorobot?
 • Hva lover disse?
 • Burde jeg investere i en kryptorobot?
 • Alternativer til kryptoroboter?

Hvilke kryptoroboter finnes?

 • DigitroniQ
 • Binary Robot 365
 • Option Robot
 • Auto Trading Hub
 • Profit Formula
 • Lucrosa Method
 • Immediate Edge
 • Algo-Robotics
 • Zero Loss Formula

Hva er en kryptorobot?

Vi vet helt ærlig talt ikke helt hva de mener med kryptorobt men det vi har forstått er at dette er noen som «tilsynelatende» har utviklet en egen software som trader krypto for profitt. Det er faktisk veldig plausibelt at det finnes roboter som trader krypto og det finnes utviklere som lager sine egne roboter som trader krypto. Det som veldig mange av disse selskapene som selger slike løsninger markedsfører seg med er garantert profitt eller noen regnestykker som ikke henger helt sammen.

Dette kan få en til sette spørsmålstegn ved om det er en robot eller om det faktisk er et godt gammeldags pyramidespill. For hvis vi ser på disse forskjellige robotene så har de ganske stive priser og alle lover masse profitt. Hvis disse robotene var så gode på å trade så ville de ikke blitt solgt for noen tusenlapper. Da ville et større finanshus kjøpe teknologien og ta hele profitten selv.

Hva lover disse kryptorobotene?

Veldig mange av disse kryptorobotene lover deg garantert avkastning eller serverer deg noen tilbakemeldinger fra kunder som slettes ikke har noe autentisk over seg. Du kan ikke stole på hva disse kryptorobotene sier. Disse robotene tjener mest sannsynlig ikke penger men tjener penger på andre som signer seg opp på disse. Det er ingenting som heter garantert gevinst eller at det er risikofritt.

Burde du investere i en kryptorobot?

Nei du burde absolutt ikke investere i en kryptorobot. Grunnen er ganske enkel at man risikerer å tape pengene eller at man er med på at andre taper penger. Et bedre alternativ hvis du ønsker å tjene penger på kryptovaluta er å investere litt penger i Bitcoin. Vi har skrevet en lang artikkel om nettopp hvordan du kan kjøpe Bitcoin og vi gir deg litt gratis bitcoin til å starte med.

Hvis du ønsker å tjene bitcoin på trading så er det mange fine alternativer. Blant annet så finner du noen gode investorer du kan kopiere på Plus500 eller du kan lære deg å trade selv. De aller fleste vil kunne tjene på å kjøpe Bitcoin og selge den selv. Det er ikke noe garantert gevinst eller null risiko. Da har du helt kontroll selv!

Er alle kryptoroboter svindel?

Det finnes noen blockchain-prosjekter som lar deg kjøpe en valuta hvor det ligger aktiv trading bak kryptovalutaen. Dette er ikke svindel men her er det gjerne analytikere og et team som styrer investeringene. De aller fleste kryptoroboter som markedsføres er svindel og vi skal gå litt i dybden på hvorfor vi mener dette.

Hvis det finnes en kryptorobot som er så lønnsomme som noen av disse programmene hevder så hadde de ikke vært på markedet og de hadde heller ikke vært gratis. Vi har gått flere av disse kryptorobotene i sømmene å funnet ut at veldig mange av disse faktisk er et slags skalkeskjul for å få deg til å registrere deg på en børs og handle med kryptovaluta. Når du har gjort dette så får eierne av nettsiden som du brukte en sum for at du registrerer deg og en prosent av det du handler for (taper på børsene).

Hva burde du se etter for å avgjøre om det er svindel?

Det er flere ting som burde få varsellampene dine til å blinke:

 • Garantert avkastning
 • Referanser fra personer som ser litt unaturlig ut
 • De vil at du skal registrere deg på en ukjent plattform for å handle
 • Ingen firma registrert som eier av siden
 • De vil ha penger først
 • De ringer deg og vil at du skal investere mer

Vi skal være ærlige på at vi forstår at folk tror det er ekte. Alt er faktisk veldig gjennomført når det kommer til disse kryptorobotene. Vår er erfaringer er at de strekker seg langt for å få det til å virke troverdig og få nordmenn til å bruke kryptorobotene.

Hva kan du gjøre om du allerede har investert i kryptorobotene?

Det er for oss bekjent veldig vanskelig å få tilbake penger når man først har investert. Vi vet at noen av de samme som selger inn disse konseptene, selger også inn tjenester for å få tilbake pengene. Dette er en ny svindel og ikke noe å bruke tid på. Vi anbefaler følgende:

 • Kontakte banken du har brukt for å overføre pengene for å se om det er noe du kan gjøre
 • Anmelde saken til politiet

Vi vet at enkelte av disse kan være svært pågående og det enkleste er å blokkere nummeret de ringer fra og gå videre i livet. Det er likevel viktig at man anmelder så politiet kan få data på hvor stort problemet er. Veldig mange er nok flaue når de gjør slike investeringer og anmelder ikke til politiet.

Kryptovaluta-investeringer er egentlig ikke noe alternativ til kryptoroboter

Veldig mange som velger å investere i kryptoroboter gjør dette fordi de ikke forstår bitcoin og veldig mange gjør det fordi det blir lovet garantert avkastning. Det å investere i kryptovaluta er langt i fra garantert avkastning og man bør derfor være veldig forsiktig når man investerer. Vi anbefaler heller at man leser seg opp på kryptovaluta og etterhvert kanskje gjør en investering hvis man er komfortabel med det.

Kryptovaluta er veldig usikkert og det er mye volatilitet. Det betyr at du kan faktisk tape mye av pengene dine når du investerer i kryptovaluta. Invester derfor ALDRI mer enn du har råd til å tape og forstå investeringene før du gjør dem.

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!