Kryptovalutaen XRP (Ripple) har hatt noen fantastiske dager siden inngangen i november, men det er flere som har kontaktet oss og de lurer på hvordan de kjøper XRP. Det er imponerende å se hvilken posisjon XRP har tatt i form av volum på handel og verdistigning. Selv om mange mener mye om XRP så er det definitivt en av de store, som er kommet for å bli!

Når man kjøper bitcoin så kan man bruke en tjeneste som Coinbase, men de tilbyr ikke handel med XRP.

Den aller enkleste måten å få tak i XRP er å bruke tjenesten til Etoro, men her er det høye gebyrer og en ganske kostbar spread. Spread er forskjellen på markedsprisen og den prisen du får ved kjøp/salg hos Etoro.

Et annet alternativ er å bruke guiden vi har laget for deg på denne siden. Den gjelder for altcoins, inkludert XRP. Da må man kort forklart først kjøpe seg litt Litecoin eller Ethereum, deretter overføre til en børs hvor man kan kjøpe den krypto man ønsker seg.

Det finnes også flere andre tjenester som selger XRP, men det er en klar fordel å være tilknyttet et marked med likviditet. Så man får kjøpt og solgt til den beste prisen når man ønsker det.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here