NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Hvordan kjøpe XRP?

Kryptovalutaen XRP (Ripple) har hatt noen fantastiske perioder med oppgang over de siste årene. Stadig flere ønsker nå å kjøpe XRP og vi får mange henvendelser fra nordmenn som lurer på hvordan de kan kjøpe XRP. Vi har derfor laget en guide for deg som ønsker å kjøpe XRP helt enkelt og trygt.

  1. Registrer deg hos en handelsplattform
  2. Deretter så klikker du på innskudd
  3. Du følger anvisningene for å gjøre innskudd
  4. Når pengene er kommet på konto så velger du kjøp/selg fra siden i menyen
  5. Deretter så klikker du på XRP
  6. Velg så «kjøp XRP»

Hvor lang tid tar det å gjøre et kjøp av XRP?

Det kommer an på hvilken betalingsmetode du benytter deg av. Bruker du vanlig betalingsmetode  gjennom visa går som regle pengene igjennom med en gang.

Plattformer Å kjøpe XRP på

Det finnes flere alternativer på hvordan du kan kjøpe XRP.  Nedenfor har vi omtalt disse:

Plus500

Plus500 plattform

Hos Plus500 kan du trygt investere i de største kryptovalutaen på markedet, som blant annet XRP. Hos Plus500 kjøper du ikke Bitcoin fysisk, men du investerer i det underliggende instrumentet. Dette betyr at du ikke kan kjøpe Bitcoin og bruke kryptovalutaen et annet sted, men du vil, som i likhet med andre investeringer, tjene penger når kryptovalutaen øker i verdi. Plus500 er en anerkjent handelsplattform som er svært brukervennlig å benytte seg av.

De fleste steder tilbyr deg kun å investere i kryptovaluta mot andre «Fiat»-penger, men hos Plus500 har du muligheten til å investere en kryptovaluta opp mot en annen. Du kan registrere deg hos Plus500 her.

etoro handelsplattform

Om du er en av de som ikke syntes kryptobørser er helt trygt men likevel ønsker å ta glede av utviklingen til XRP så kan du kjøpe XRP hos Plus500. Plus500 er en markedsplass for CFDer og de tilbyr at du enkelt kan kjøpe XRP med kredittkort. De tilbyr gearing av din investering som gjør at du kan eksponeres for mer enn du har tilgjengelig av midler med sikkerhet i ditt innskudd.

Hvordan bør du oppbevare eller lagre XRP?

Hvis du bruker en trygg kryptobørs når kjøper XRP så kan du enkelt lagre den på disse børsene. Hvis du har investert større beløp i XRP så bør du vurdere å oppbevare din kryptovaluta på en trygg måte. Vi har skrevet en egen artikkel om hvordan du kan oppbevare kryptovaluta her. 

Er XRP en god investering i 2024?

XRP har tidligere handlet på over 10x av hva den handler i dag og veldig mange tror at dette er en kryptovaluta som kan gjøre det veldig godt. De siste 2 årene har XRP vært preget av juridike problemer og i tillegg så har den mange skeptikere ettersom dette er en kryptovaluta som av mange blir klassisfisert som sentralisert. Når det er sagt så er XRP en av de største valutaene og har veldig mange privatinvestorer som sverger til nettopp denne kryptovalutaen.

Vi kan bare fortelle deg om hvordan du kan kjøpe XRP og så oppfordrer vi deg til å gjøre dine egne undersøkelser før du investerer. Nedenfor har vi lagt inn noen gode kilder som du kan bruke for å lære deg mer om XRP og avgjøre om det er lurt å kjøpe XRP i 2024:

XRP – alt du trenger å vite!

StormGain har skrevet en veldig god artikkel som tar for seg spørsmålet. Er det lurt å kjøpe XRP I 2020?

Kryptografen sin podcast om XRP

Noen siste tips til deg skal kjøpe XRP

Kryptovalutaer som XRP er veldig volatile og man kan oppleve raske nedganger/oppganger i kurs. Derfor er det utrolig viktig at du ikke kjøper for mer enn du har råd til å tape. Vi mener at den beste måten å kjøpe XRP på er å gjøre dette over tid. Det betyr at hvis du har 20000,- kroner som du ønsker å investere i XRP så kan du gjerne kjøpe over 12,12 eller 8 uker. Da sikrer du deg en bedre gjennomsnittlig pris og du er med forsikret mot nedganger i et kortsiktig perspektiv.

Vi håper du likte vår guide på hvordan du kan kjøpe XRP og du må gjerne lese våre andre guider:

Hvordan kjøpe bitcoin?

Hvordan kjøpe kryptovaluta?

Følg oss gjerne på Twitter!

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!