NavnFordelerBesøk
Du kan gjøre enkle innskudd og kopiere andre profesjonelle kryptotradere!Kjøp nå!
Dette er en norsk kryptobørs som har godkjennelse fra Finanstilsynet. Du får 0,001 BTC når du registrerer deg med bankID uten å gjøre innskudd. Det betyr BTC helt gratis!Kjøp nå!
Plus500 har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 66 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Hvordan kjøpe XRP?

Kryptovalutaen XRP (Ripple) har hatt noen fantastiske perioder med oppgang over de siste årene. Stadig flere ønsker nå å kjøpe XRP og vi får mange henvendelser fra nordmenn som lurer på hvordan de kan kjøpe XRP. Vi har derfor laget en guide for deg som ønsker å kjøpe XRP helt enkelt og trygt.

  1. Registrer deg med Bank-ID hos Miraiex 
  2. Du vil da få 0.001 BTC helt gratis som du kan bruke for å kjøpe XRP
  3. Deretter så klikker du på innskudd
  4. Du følger anvisningene for å gjøre innskudd
  5. Når pengene er kommet på konto så velger du kjøp/selg fra siden i menyen
  6. Deretter så klikker du på XRP
  7. Velg så «kjøp XRP»

Hva er Miraiex?

Miraiex er en norsk kryptobørs som er godkjent av Finanstilsynet og vi anser Miraiex som den ledende norske kryptobørsen. De har gjort det veldig enkelt å gjøre innskudd og ikke minst kjøpe kryptovalutaer som XRP.

Hvor lang tid tar det å gjøre et kjøp av XRP?

Om du velger å kjøpe XRP fra Miraiex så tar det gjerne litt tid ettersom du må overføre penger til din konto hos Miraiex. Det er ikke helt ideelt om du har veldig dårlig tid men når pengene først har kommet på din konto hos Miraiex så går det veldig fort å kjøpe bitcoin fra Miraiex.

Alternative måter å kjøpe XRP

Hvis du ikke ønsker å bruke Miraiex for å kjøpe XRP så finnes det flere andre alternativer på hvordan du kan kjøpe XRP. Noen alternativer er raskere å bruke enn Miraiex og andre alternativer gir deg noen andre fordeler når du skal kjøpe XRP. Nedenfor har vi omtalt disse:

Plus500

Plus500 plattform

Hos Plus500 kan du trygt investere i de største kryptovalutaen på markedet, som blant annet XRP. Hos Plus500 kjøper du ikke Bitcoin fysisk, men du investerer i det underliggende instrumentet. Dette betyr at du ikke kan kjøpe Bitcoin og bruke kryptovalutaen et annet sted, men du vil, som i likhet med andre investeringer, tjene penger når kryptovalutaen øker i verdi. Plus500 er en anerkjent handelsplattform som er svært brukervennlig å benytte seg av.

De fleste steder tilbyr deg kun å investere i kryptovaluta mot andre «Fiat»-penger, men hos Plus500 har du muligheten til å investere en kryptovaluta opp mot en annen. Du kan registrere deg hos Plus500 her.

Etoro

etoro handelsplattform

Om du er en av de som ikke syntes kryptobørser er helt trygt men likevel ønsker å ta glede av utviklingen til XRP så kan du kjøpe XRP hos eToro her. eToro er en markedsplass for CFDer og de tilbyr at du enkelt kan kjøpe XRP med kredittkort. De tilbyr gearing av din investering som gjør at du kan eksponeres for mer enn du har tilgjengelig av midler med sikkerhet i ditt innskudd.

Hvordan bør du oppbevare eller lagre XRP?

Hvis du bruker en kryptobørs som Miraiex når kjøper XRP så kan du enkelt lagre den på disse børsene. Hvis du har investert større beløp i XRP så bør du vurdere å oppbevare din kryptovaluta på en trygg måte. Vi har skrevet en egen artikkel om hvordan du kan oppbevare kryptovaluta her. 

Er XRP en god investering i 2020?

XRP har tidligere handlet på over 10x av hva den handler i dag og veldig mange tror at dette er en kryptovaluta som kan gjøre det veldig godt. De siste 2 årene har XRP vært preget av juridike problemer og i tillegg så har den mange skeptikere ettersom dette er en kryptovaluta som av mange blir klassisfisert som sentralisert. Når det er sagt så er XRP en av de største valutaene og har veldig mange privatinvestorer som sverger til nettopp denne kryptovalutaen.

Vi kan bare fortelle deg om hvordan du kan kjøpe XRP og så oppfordrer vi deg til å gjøre dine egne undersøkelser før du investerer. Nedenfor har vi lagt inn noen gode kilder som du kan bruke for å lære deg mer om XRP og avgjøre om det er lurt å kjøpe XRP i 2020:

XRP – alt du trenger å vite!

StormGain har skrevet en veldig god artikkel som tar for seg spørsmålet. Er det lurt å kjøpe XRP I 2020?

Kryptografen sin podcast om XRP

Noen siste tips til deg skal kjøpe XRP

Kryptovalutaer som XRP er veldig volatile og man kan oppleve raske nedganger/oppganger i kurs. Derfor er det utrolig viktig at du ikke kjøper for mer enn du har råd til å tape. Vi mener at den beste måten å kjøpe XRP på er å gjøre dette over tid. Det betyr at hvis du har 20000,- kroner som du ønsker å investere i XRP så kan du gjerne kjøpe over 12,12 eller 8 uker. Da sikrer du deg en bedre gjennomsnittlig pris og du er med forsikret mot nedganger i et kortsiktig perspektiv.

Vi håper du likte vår guide på hvordan du kan kjøpe XRP og du må gjerne lese våre andre guider:

Hvordan kjøpe bitcoin?

Hvordan kjøpe kryptovaluta?

Følg oss gjerne på Twitter!

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Du kan gjøre enkle innskudd og kopiere andre profesjonelle kryptotradere!Kjøp nå!
Dette er en norsk kryptobørs som har godkjennelse fra Finanstilsynet. Du får 0,001 BTC når du registrerer deg med bankID uten å gjøre innskudd. Det betyr BTC helt gratis!Kjøp nå!
Plus500 har det største utvalget av kryptovaluta!Kjøp nå!