NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Prime XBT – Ny handelsplattform

Før du leser videre så er det viktig at du husker på at dette med å handle med kryptovaluta med leverage er veldig høy risiko. Kryptovaluta er høy risiko i seg selv og det kommer raske store svingninger. Før du investerer med det som kalles «gearing» så bør du være klar over risikoen og samtidig være klar på at hele din investering kan gå i null. 

For de aller fleste av oss så er det nok å kjøpe og selge kryptovaluta på en vanlig norsk kryptobørs, men hvis du ønsker å aktivt trade kryptovaluta så trenger du ofte noe bedre. De aller fleste nordmenn har brukt forskjellige aktører for CFD handel som IG, Plus500 og en mindre andel har brukt aktører som Bitmex. Prime XBT er mer et alternativ til deg som i dag shorter bitcoin eller som ønsker muligheten til å handle med det som kalles leverage. Det betyr at du investerer med «lånte» midler for å få høyere eksponering på investeringen men da er risikoen høyere. Oppsiden kan være stor og nedsiden kan være ennå større.

Hvis du ønsker å trade aktivt med gearing så kan Prime XBT være et veldig godt alternativ til f.eks Bitmex. Den første store forskjellen hvis vi skal sammenligne Prime XBT med Bitmex er at den føles mye enklere å bruk enn f.eks bitmex som for veldig mange kan virke veldig overveldende å bruke. Du må fortsatt sette deg inn i hvordan du kan sette opp handlene med riktig:

  • Leverage
  • Stop loss

Det er utrolig viktig å kunne bruke seg av verktøyene som de forskjellige handelsplattformene tilbyr for å kunne gi deg selv kontrollen du trenger for å kunne gjøre gode handler. Derfor anbefaler vi at hvis du ikke er kjent med slike handelsplattformer at du først bruker noe som kalles en «demo konto». Det betyr i praksis at du handler med «lekepenger», på denne måten så kan du lære deg hvordan ting fungerer og hvordan du kan strukturere dette. Det som er viktig å huske på når man handler med demo-penger er at man ikke kan forvente at psykologien spiller på samme måte. Så med demo-penger så vil man som regel ta mye mer risiko enn man vil med sine egne penger. På samme måte så vil man takle et tap med ekte penger på en helt annen måte med ekte penger.

Hvilke kryptovalutaer kan jeg trade hos Prime XBT?

Utvalget av kryptovaluta hos PrimeXBT er følgende:

  • BTC
  • LTH
  • ETH
  • XRP

Det betyr at du ikke har helt det samme store utvalget som du har hos Bitmex men det er likevel nok for en nybegynner. Det er i tillegg noen av de mest solide og anerkjente kryptovalutaene på markedet.

Hvordan er gebyrene til Prime XBT?

Gebyrene til Prime XBT er absolutt ikke høye, men hvis du er en aktiv handler så vil det selvfølgelig bli en del. Hvis man sammenligner med andre plattformer så er det ikke høyt. Dette er et veldig godt alternativ til veldig mange CFD-børser som opererer med kurtasje.

Hvordan kan jeg sette inn penger til Prime XBT?

De aller fleste kunder hos Prime XBT bruker kredittkort med øyeblikkelig overføring men det er mulig å gjøre bankoverføring. Det man skal være oppmerksom på er at at noen banker kan blokkere transaksjoner både med overføring og med kredittkort.

Hvordan kan jeg ta ut penger?

Du kan ta ut penger via bitcoin overføring til din lommebok. Her er det et lite gebyr men veldig rask overføring. Dette gjør at du kan raskt få tilgang til investeringen din eller det du har realisert fra din investering.

Er det trygt å handle hos Prime XBT?

Prime XBT scorer over gjennomsnittet på andre børser når det kommer til datasikkerhet.

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!