NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!
CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 78 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Hvordan Kjøpe Shiba Inu Coin? Steg – for Steg

Hundemynten, Shiba Inu Coin (SHIB), har hatt en formidabel vekst det siste året og er oppe med elleville 65 millioner prosent! Ønsker du å investere? Her ser du hvordan kjøpe Shiba Inu Coin.

«Vitse- kryptoen», som er frontet av den populære hunden Shiba, er en direkte konkurrent til den mer kjente kryptovaluten Dogecoin. Det noe spesielle med meme-coinen er at den har et mål om å ta tronen til Dogeocin som den største hundemynten på markedet. Det er derfor Shiba Inu er populært kalt «The Dogekiller».

Rivaliseringen mellom de to kamphanene har ført til en latterlig prisvekst. Fra å være en ubetydelig mynt i 2020, er SHIB i dag rangert blant de 20 største på markedet med en markedsverdi på flere titallsmilliarder dollar.

Men hva er det som gjør hundemynten så populær? Og vil prisen fortsette å vokse i samme forrykkende tempo? Her finner du svar på alt som omhandler Shiba Inu.

Hvorfor kjøpe Shiba Inu Coin?

 • Shiba Inu Coin er oppe med uvirkelige 65,000,000% det siste året!
 • Den er rangert blant de 20 største på markedet med en markedsverdi på over 20 milliarder dollar.
 • Shiba Inu kurs er svært volatil. Spekulanter og tradere kan utnytte dette til å oppnå høye gevinster på kort sikt.
 • Det er særlig hype og trender på sosiale medier som påvirker SHIB kurs. Du kan derfor nokså enkelt forutsi fremtidige prisbevegelser på kortere sikt, holder du deg oppdatert.Du kan enkelt kjøpe Shiba Inu Coin på handelsplattformen Plus500. Dette er en anerkjent plattform fri for kurtasje og skjulte gebyrer.

Hva er Shiba Inu Coin? 

Shiba Inu Coin er en kryptovaluta som ble opprettet i august 2020 av en anonym person med pseudonymet «Ryoshi». Den er kategorisert som en meme-coin, altså en krypto uten reell nytteverdi annet enn at den skal være «morsom».

SHIB føyer seg også inn under rekken av utallige hunde-mynter, som er avbildet av den populære hunderasen «Shiba Inu».

Ettersom Dogecoin tiltrakk seg mye oppmerksomhet i 2021 på grunn av sin søte sjarm, og ikke minst på grunn av Elon Musks enorme opphaussing, har det blitt utviklet hunde-mynter i hopetall og SHIB er en av dem.

Av den grunn er Shiba Inu Coin en direkte konkurrent til Dogecoin. Selv skriver utviklerne av SHIB at de har som mål å utkonkurrere DOGE, og de kaller seg selv for «The Dogekiller».

Ekstraordinær vekst

I oktober 2021 lyktes faktisk kryptoen med sitt mål, da de passerte Dogecoin på listen over de største på markedet målt i markedsverdi.

I en kortere periode var Shiba Inu rangert som den niende største, men har siden falt ned og er i skrivende stund rangert nummer 13.

Den pålydende verdien på mynten er i skrivende stund 0,000036 dollar, mens markedsverdien er på rundt 20 milliarder dollar. Dette er markant opp sammenlignet med forgående år. Bare siste året er kryptoen oppe 65 millioner prosent!

Årsaken til den enorme veksten er nok på grunn av den ekstreme hundemanien som har vokst frem på kryptomarkedet det siste året. 

Hvordan kjøpe Shiba Inu Coin: Steg – for – Steg Guide

Her ser du hvordan kjøpe Shiba Inu Coin. Vår guide tar deg stegvis gjennom prosessen. Alt du behøver å gjøre er å:

·        Velge handelsplattform

·        Opprette konto

·        Kjøpe SHIB

Velg handelsplattform

I dette avsnittet forklarer vi hva du bør se etter når du velger handelsplattform. Det er nemlig slik at det enorme utvalget kan gjøre det problematisk å finne en god og pålitelig nettmegler.

Dette er hva du bør vurdere ved valg av handelsplattform:

 • Trygghet og sikkerhet: Det er kun regulerte og lisensierte plattformer som er trygge. Er ikke plattformen regulert, er det bare å styre unna. Da er det ingen garantier at pengene står trygt.
 • Gebyrer og avgifter: Desto mindre du betaler i gebyrer og avgifter, jo mer penger sitter du igjen med. Du bør spesielt vurdere hvor høy kurtasjen og spredningen er. Dette er megleravgifter som belastes ved hver handel.  
 • Utvalg: Investeringsutvalget er også viktig. Har du flere aktiva å velge mellom kan du enklere skape en diversifisert portefølje. Dette er en god måte å spre risiko.   
 • Verktøy og funksjoner: Verktøy og funksjoner er til for å optimalisere gevinster og redusere eventuelle tap. Gode verktøy/funksjoner en plattform bør ha er «stop-loss», «take-profit», «social-trading», og generelle analyseverktøy.
 • Brukervennlighet: Velg en plattform tilpasset ditt nivå og din investeringsstrategi. Skal du investere på lengre sikt er det lite nyttig med en CFD-plattform forbeholdt aktive tradere.

Sett i forhold til faktorene er det Plus500 som er vår ubestridte favoritt. Det er en trygg og troverdig plattform regulert av flere pålitelige byråer. Plus500 har også et godt utvalg både av finansielle aktiva og verktøy/funksjoner. I tillegg er de en særdeles prisvennlig der du ikke betaler noe i kurtasje.

Verifiser profilen

Å opprette konto og verifisere profil gjøres utrolig enkelt og det tar heller ikke lang tid. Det er dessuten kostnadsfritt.

Besøk hjemmesiden og klikk på registrer deg nå

opprett konto hos etoro og kjøpe shiba inu coin

På hjemmesiden finner du et felt hvor det står «bli med nå». Klikk på den og du kommer til en side hvor du må fylle inn dine personopplysninger. Når det er gjort er du nødt til å svare på noen spørsmål om deg selv og verifisere deg.

Verifiseringssprossen gjennomføres ved å sende kopi av godkjent ID-kort, eller ved å skrive inn nasjonalt ID-nummer. Alle må verifiseres fordi det er lovpålagt hos regulerte handelsplattform. Det er til for å forhindre hvitvasking og annen svindel.

Dette tar ikke lang tid, kun et par minutter, og når det er gjort kan du bruke profilen.

Gjør et innskudd

Før du kan begynne investeringen må du finansiere kontoen. Klikk på «sett inn penger». Du må da minimum overføre 50$, men utover det er det ingen begrensninger. Du kan sette inne penger med enten bankoverføringer, kortinnbetalinger, eller digital løsninger som Paypal. 

Kjøp SHIB

Når kontoen er finansiert kan du kjøpe Shiba Inu. Alt du trenger å gjøre er å søke «Shib» i søkefeltet.

Søk og klikk på «handle»

kjøpe shiba inu

Klikker du på handle kommer du til kjøpssiden. Her velger du antall Coins du ønsker å kjøpe, eller beløpet du ønsker å kjøpe for.

Når det er gjort klikker du på «Åpne handel». Du har da investert og vet nå hvordan kjøpe Shiba Inu coin! 

kjøp shiba inu coin

Er Shiba Inu Coin en god investering?

Shiba Inu Coin har hatt en eksepsjonell vekst den siste tiden, og det er nok kryptoen som har vokst soleklart mest i løpet av 2021. Bare på ett år er mynten oppe 65 millioner prosent, noe som ikke er annet enn ellevilt.

Det er også svært imponerende hvordan den har, mot alle odds, befestet seg blant de aller største på markedet. SHIB er for tiden rangert som nummer 13, og den har e betydelig markedsverdi på over 20 milliarder dollar.

Dessuten er den en mynt som er meget populær og som tidvis har svært høy etterspørsel. Dette indikerer at prisen kan vokse godt også i fremtiden.

Det som derimot taler imot en investering er den høye risikoen som er involvert. Som en «meme» er det typisk trender og hype som i størst grad påvirker prisen. Dermed er det en krypto med skyhøy volatilitet. Her kan kursen falle markant og drastisk, noe den har gjort ved flere anledninger. 

Shiba Inu Kurs Utvikling 

Shiba Inu Kurs har som nevnt en vekst helt utenom det vanlige det siste året. Likevel er det en kurs som svinger voldsomt i verdi.

Ved første handelsdag, august 2020, kostet myntene 0,0000000005 dollar. I midten av mai 2021 nådde prisen 0,00003 dollar – det som var datidens all time high. Kryptofallet fikk imidlertid kursen raskt ned, før den begynte sin ekstraordinær vekst igjen i oktober.

På rekordtid, nærmere bestemt i underkant av en måned, steg prisen fra 0,000007 dollar til 0,00008 dollar som er hittil beste notering noensinne. I dag er kursen på 0,00003 dollar, noe som tilsvarer en nedgang på 57% siden all time high.

Det som gjør at kursen svinger så ekstremt mye i verdi er faktorer som:

·        Tilbud og etterspørsel

·        Hype og trender

·        Media og omtale

·        Kryptomarkedet generelt

Lær mer om Shiba Inu kurs her.

Shiba Inu vs annen kryptovaluta 

Når du skal investere i kryptovaluta er det viktig å forså markedet som helhet skal du lykkes med investeringen. Det er nemlig stor forskjell på de ulike kryptoene. Med en grunnleggende forståelse kan du enklere velge ut kryptoen du tror vil stige mest i fremtiden. 

Shiba Inu vs DogeCoin

·        Begge er avbildet av hunden «Shiba»

·        Begge er kategorisert som «meme-coins», altså mynter som skal være morsomme.

·        Begge har et gigantisk tilbud av coins.

·        Begge er umåtelig populær blant kryptoentusiaster.

·        Shib coin ble utviklet for å overgå Dogecoin.

·        Dogecoin er i hovedsak brukt til å belønne brukere på sosiale medier som deler eller lager godt innhold. 

Shiba Inu vs Floki Inu

· Begge er avbildet av hunden «Shiba».

·Shiba Inu er inspirert og modellert etter Dogecoin, mens Floki Inu er inspirert av hunden til Elon Musk, som heter «Floki».

·  Floki skal fungere som betalingsmiddel på en markedsplass for NFT.

· Shib ble utviklet for å ta tronen til Dogecoin som den største hundemynten. 

Fordeler og ulemper med å kjøpe Shiba Inu Coin

 • Shiba Inu coin er oppe 65,000,000% det siste året!
 • Den er rangert blant de største på markedet med en markedsverdi på rundt 20 milliarder dollar.
 • Det er en populær mynt med høy etterspørsel.
 • Det er typisk trender og hype som bidrar til prisvekst, noe som gjør det nokså enkelt å forutsi prisoppgang på kortere sikt.
 • SHIB er svært volatil. Det betyr høy risiko, men også mulighet for gode gevinster på kort sikt.
 • Du kan enkelt kjøpe Shiba Inu coin på handelsplattformen Plus500. 

Oppsummering – burde du investere i Shiba Inu?

Shiba Inu er nok en investering best egnet for aktive tradere og spekulanter som er tilfreds med høy risiko.

Dette på grunn av de mektige prissvingningene som til stadighet oppstår. Her kan prisen både falle og stige flere titalls- og hundretalls prosent på kun få dager.

Dette er gunstig i den forstand at det muliggjør høye gevinster på kort sikt, men samtidig betyr det meget høy risiko.

Shib kan også fungere som en langsiktig løsning i en diversifisert kryptoportefølje, men da er du nødt til å være forberedt på at prisen kan falle drastisk. 

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Shiba Inu Coin?

Shiba Inu coin er en meme-kryptovaluta som er avbildet av den populære hunden «Shiba». Den har et mål om å utkonkurrere Dogecoin.

Hvordan kjøpe Shiba Inu Coin?

Du må først finne en handelsplattform. Vi anbefaler Plus500. Du må deretter opprette profil og gjøre et innskudd. Når det er gjort kan du kjøpe SHIB. 

Hvor kan jeg kjøpe Shiba Inu Coin?

Du kan kjøpe Shiba Inu coin på handelsplattformen Plus500. 

Er  Shiba Inu Coin trygt? 

Det er en trygg kryptovaluta, men merk at investeringer innebærer høy risiko. Dette på grunn av kraftige prissvingninger. 

Hva brukes Shiba Inu Coin til?

SHIB er en meme og er kun ment som en morsom tilnærming på kryptomarkedet. Den har et mål om å utkonkurrere Dogecoin, kryptomarkedets største meme coin. 

Legg igjen en kommentar

NavnFordelerBesøk
Kjøp Kryptovaluta gjennom CFD-er!Kjøp nå!